Sovrum….

Nu äntligen har jag börjat få ordning på vårt sovrum.
Vårt sovrum har inte känts så personligt eller “oss” så i lördags fick jag ett ryck och började borra, spackla och måla om.
Väggarna blev vita som i typ resten av hela hustet….. Vi har höga golvlister som fick bli grå eftersom väggar, golv och gardinväggen är i vitt så kan det lätt bli en svävande känsla i rummet och då är det skönt att “tynga” ned det lite med en mörkare färg på list eller golv annars kan man gärna lägga en matta i sovrummet, Stora mattor kan jag rekommendera i sovrum det gör det tystare och mysigare.

 

Jag vill ha gardiner i sovrum för att dämpa ljud och ljus men samtidigt vill jag ha så lite färg som möjligt så jag har i stället för bara hänga gardinerna vid sidorna av fönstret så har jag satt upp en stång över hela väggen så det blir en “gardinvägg” Gardiner i samma färg som väggen.Samtidigt ser fönstret större ut och eftersom stången är i taket känns rummet högre.

I vårt rum får två höga stola agera sängbod och arbetslampan från kontoret fick hoppa hit in ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *