Vinnare av ‘Best Of Houzz 2020’

Katarina Gustâv, KG.style  

Den årliga utmärkelsen från Houzz community belyser experter inom hem, inredning                                                                                                                                                           och design med de mest populära fotona eller de bäst omdömena

 

Säter februari 2020KG.style i Säter har vunnit “Best Of Houzz” i Kundservice på Houzz®, världens ledande plattform för hem och design. KG.style har valts av de miljontals bostadsägare som är en del av Houzz community tillsammans med fler än 2,5 miljoner aktiva företag inom bygg, renovering och design. 

 

‘Best of Houzz’ hålls årligen och ges ut i följande tre kategorier: Design, Kundservice och Fotografi. Designvinnarnas arbete har varit de mest populära projekten bland Houzz användare under året som gått. Utmärkelsen i kundservice är baserat på flera faktorer, exempelvis expertens genomsnittliga omdöme och de kundomdömen man fått under 2019. Fotograferna inom inredning och arkitektur vars bilder har varit populärast på Houzz vinner fotopriset. 

 

En ‘Best of Houzz 2020’-badge kommer automatiskt synas på vinnarnas profiler, och visar på deras konsekventa engagemang och enastående arbete. Denna badge hjälper bostadsägare att identifiera populära och duktiga experter på olika platser runt om i landet på Houzz. 

 

KG.style gör din bostad till ett hem.

 

“Detta årets Best of Houzz-utmärkelser går till en väldigt talangfull och duktig grupp experter, och vi är glada att kunna visa upp vinnarna på Houzz hemsida och app”, säger Liza Hausman, vice president of Industry marketing på Houzz. “Denna utmärkelse blir extra betydelsefull eftersom den återspeglar åsikten av miljontals användare i Houzz community som anlitar experter för sina projekt i Sverige och runt hela jorden.”

 

Följ KG.styleHouzz