Inreda eller Styla

Detta möts jag ofta med.

Jag sitter och pratar om mitt jobb, min utbildning mitt intresse, så säger folk :

“-Jag hade gärna tagit hjälp av dig men jag är inte så förtjust i vitt”

“- Tror inte vi har samma stil”

För att förtydliga, jag som inredare har alltså inte gått en utbildning för att få alla hem att se lika ut eller precis som mitt.

Alla hem är olika! Vi alla trivs i olika miljöer och alla personer är olika. Med det skrivet så vill vi alla ha det olika i vår omgivning. Mitt jobb är att hitta den stil och inredning som just du ska trivas i. Inte min still, inte inrednings tidningarnas stil eller vad som är hetast just nu, utan DIN stil.

Jag strävar efter att få ditt hem till det hem du ska längta till när du är borta!

För att sen jämföra vad ett stylat hem är och ett inrett hem är så kan vi enkelt beskriva det så här;

När jag stylar till försäljning vill jag ha bort så mycket saker som möjligt för att man ska se rummet och kunna föreställa sig hur man själv vill ha det. Jag använder mig av mycket vitt för att det ska vara lättare att se sin egen färg i rummet. Det ska kännas som ditt hem när du kliver in på en visning inte som att du kommer hem till någon annan.

När jag inreder, så försöker jag se vad kunden använder rummet till inte vad det är för typ av rum. Vad man gör där och vilken känsla vill man ha.

För att få underlag och en känsla av det jag beskrev ovan, så intervjuvar jag kunden. Ibland är detta en snabb och tydlig process och ibland behöver vi sitta längre för att jag ska ha tillräckligt underlag.