Inredningstjänster

Vill du hitta röda tråden i ditt hem, göra om ett rum eller bara vill bolla ideer.

Första möte ca 1 tim Kostnadsfritt
Vi göra en analys av vad det är för hjälp du vill ha, vad din budget är, vilka möjligheter som finns & vad jag kan erbjuda dig. Vi pratar kostnad och hur vi vill arbeta med varandra.

Inredningsförslag
Jag kommer hem till dig & gör en grundlig analys av ditt hem eller de rum du vill ha hjälp med utifrån vad vi kommit fram till under vårt första möte. Jag mäter och fotograferar rummet för att kunna hitta rätt storlek på möbler, vi går igenom befintliga möbler och inredning ni vill ha kvar.Jag skickar sedan en offert till er.När ni godkänna offerten sätter jag mig ned och gör ett inrednings förslag i form av Kollage (produkttavla) och planritning med förslag på möblering och produktlista (inköpsställe, pris, artikelns mm) Ni får idéer & inspiration av mig för att färdigställa inredningsprojektet själva.

Färdigställande av inredning 750:-/tim inkl. moms
Sälvklart vill jag att mina inredningsförslag förverkligas och hjälper mer än gärna till med detta. För dig som inte har tid, kunskap eller vilja att själva möblera & få till det sista, så gör jag självklart det med.

Inredningskonsultation 2000:- inkl.moms
Vill ni bolla ideér, få tips på hur man möblerar på bästa sätt eller kanske bara få lite inspiration? Ibland vet man precis hur man skulle vilja ha det, men kan inte riktigt få till det utan behöver lite hjälp. - Jag kommer hem till dig/er och under ca 1,5 timme går vi igenom det ni vill göra om.

Milersättning, 30 kr ex. moms per påbörjad mil, tillkommer för uppdrag utanför Säter

Företag

Färgsättning, möblering, gardinförslag mm.

Har ni ett fikarum, kontor eller väntrum som behöver göras om?

Hör av er så bokar vi tid för träff och jag kan ge kostnadsförslag.