Inredningsuppdrag: Turkiet

Inredningsuppdrag: Lägenhet i Turkiet för 2 och även till uthyrning.

Kundens önskemål på stil: Orientaliskt/Skandinaviskt

Eftersom detta uppdrag var på distans så hade jag kontakt med mäklaren i Turkiet som även ska köpa in produkterna jag föreslagit.

Kan säga att de butiker som mäklaren föreslagit på plats inte hade de saker som kunden önskat men som tur är finns i IKEA i Turkiet och det mesta är där ifrån, utom detaljer som kunden kommer inhandla själv på plats genom inspirationsbilder av mig.

Det har varit ett mycket kul och inspirerande arbete, det svåra var att man inte kunde se lgh själv utan man fick skapa en känsla av bilder som kunden skickat.  Varit beroende av svar från mäklaren innan man kunde fortsätta arbetet.

Jag har haft ett jätte bra samarbete från både mäklaren och kunden.

Efter mötet med kunden så gjorde jag ett moodboard för försäkra mig om att vi tänkte lika. När det blev godkännt tog jag kontakt med mäklaren i Turkiet och bad om en planritning så jag kunde planera in storlek på möbler och hur möbleringen gjorde sig bäst i rummen. Eftersom detta även ska fungera att hyra ut så ville kunden ha mycket förvaring både för sina privata saker och där hyresgästerna kan ha sina saker.

I detta jobb ingick. Moodboard, kollage, produktlists/rum, planritning över möbleringen och inköpslista