Homestyling

KG.style hjälper er visa bostaden från dess bästa sidan inför en försäljning

Första intrycket av en bostad kan vara väldigt avgörande. När en spekulant kliver in i hallen skall dem redan här känna sig välkomna och få en känsla av att detta kan vara deras blivande hem. 

Glöm inte att Kostnaden för homestyling är avdragsgill vid försäljning.

HOMESTYLINGTJÄNSTER:

Rådgivning

Jag och kunden går igenom hemmet tillsammans, jag ger råd och tips om vad som kan göras. Kunden ansvarar själv för att anteckna och för själva utförandet. 

Fast pris: 1000:- ink.moms

Konsultation

Jag och kunden går tillsammans igenom bostaden rum för rum, jag kommer med råd och förslag på förbättringar för att lyfta fram det bästa i kundens bostad så att bostaden visas på ett mer försäljbart sätt. Jag fotograferar och anteknar ned rum för rum, mailar sedan kunden en checklista på generella råd och råd för vad de kan göra för just deras hem. Kunden ansvarar själv för utförandet.

Fast pris: 2000:- ink. moms

Styling liten

Vid styling ”liten” arbetar jag huvudsakligen med bostadens befintliga möbler och inredning. Inredning som jag inte tycker behövs plockas tillfälligt bort. Jag kan komma och kompletterar med enklare rekvisita så som belysning, textilier, snittblommor och lite detaljer som kan tänkas behövas. 

Pris: enligt offert