Köpvillkor & info

Villkor och information
Integritetspolicy

Se vår policy gällande hantering av personuppgifter här: Integritetspolicy

Företagsinformation

KG.style
Elfdalsvägen 3
783 30 Säter

Organisationsnummer: 19790306
Telefonnummer: 0763640068
E-postadress: katarina@kgstyle.se

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

KG.style

Betalning och priser

Alla priser anges i SEK och är inklusive moms. Priserna är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning.

Vi erbjuder följande betalsätt:

Klarna Checkout
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.
Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Leverans
Fast pris 59 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Vi skickar din leverans inom 1-3 dagar om inget annat anges, vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella leveransförseningar. Leveranstiden är normalt 1-4 dagar från de att ditt paket har skickats.
Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen då det är omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja sina åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har skickat fel vara. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Observera att varor som skickas mot postförskott eller efterkrav inte utlöses av oss.

Vänligen meddela oss via mail om du önskar returnera en vara, bifoga order- och artikelnummer i meddelandet. Varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning samt med orderhandlingar och kunduppgifter.

Kontrollera alltid ditt paket när du hämtar ut det, om paketet är skadat ska detta anmälas direkt till fraktbolaget.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning meddela oss. Varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning samt med orderhandlingar och kunduppgifter.

Observera att öppet köp inte gäller beställningsvaror.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
KG.style
Elfdalsvägen 3
783 30 Säter

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Ej uthämtade varor

Aviserade varor som inte hämtas ut debiteras med en kostnad upp till 250 kronor. Avgiften avser frakt, administration och expeditionsavgift.