FÄRG…..

Färg, våga eller at inte våga....

Nu har Skönahem med Caparol kommit ut med sina nya färger.

Vissa gillar att ha mycket färg omkring sig andra inte. 

Sedan jag fick möjligheten att arbeta med Jessica som är diplomerad färgsättare och butikschef på Larsericssonsmåleri  har jag fått en helt ny syn på färg och mönster så kul att få jobba med ett riktigt färgproffs. 

Själv i mitt hem fortsätter jag med vita väggar men blandar in färg och mönster i textilier, tavlor, roliga krukor mm. Gult har blivit en ny färg i mitt liv, Gult är absolut inte fult!!!!

Som sagt har Skönahem med Caparol kommit ut med sina nya kulörer in och kika på underbara bilder här SkönaHem

Utformning pågår

Sitter just nu och utformar webbutiken. Det ska bli så kul att få starta och visa er alla fina produkter. Jag hoppas ni kommer gilla dom lika mycket som mig.

Det tar lite tid att lägga in produkter med info och pris, lagersaldo mm.
Hur man får in bilder på ett snyggt sett så ni kan se produkten på ett riktigt sett. Jag kan själv tycka att det är svårt att se hur en produkt ser ut bara på en bild, vill gärna se den i en miljö eller i ett sammanhang.

Samarbete

 

Just nu har jag gjort ett jätte roligt samarbete med Lars Ericssons Måler i i Hedemora.

Ett behandlingshem som vill ha färg, tapeter och inredning. Måleriet bjöd in mig som inredare och det är en ära för mig att få sammarbeta med sådana proffsiga särsättare och målare.

Säljyta

Visual Merchandising. I måndags hjälpte jag en Lidensmöbler att maximera en säljyta för deras accessoarer och dukar. En jätte bra säsongsyta där man kan visa upp nyheter, blanda upp saker från alla avdelningar få att få ett helhets intryck.

Nu väntas det bara in nya produkter från FORMEX mm. så det kan fixas till.

Sovrum….

Nu äntligen har jag börjat få ordning på vårt sovrum.
Vårt sovrum har inte känts så personligt eller “oss” så i lördags fick jag ett ryck och började borra, spackla och måla om.
Väggarna blev vita som i typ resten av hela hustet….. Vi har höga golvlister som fick bli grå eftersom väggar, golv och gardinväggen är i vitt så kan det lätt bli en svävande känsla i rummet och då är det skönt att “tynga” ned det lite med en mörkare färg på list eller golv annars kan man gärna lägga en matta i sovrummet, Stora mattor kan jag rekommendera i sovrum det gör det tystare och mysigare.

 

Jag vill ha gardiner i sovrum för att dämpa ljud och ljus men samtidigt vill jag ha så lite färg som möjligt så jag har i stället för bara hänga gardinerna vid sidorna av fönstret så har jag satt upp en stång över hela väggen så det blir en “gardinvägg” Gardiner i samma färg som väggen.Samtidigt ser fönstret större ut och eftersom stången är i taket känns rummet högre.

I vårt rum får två höga stola agera sängbod och arbetslampan från kontoret fick hoppa hit in ett tag.